keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Ukraina on edennyt nyt syyskuussa 2023 miehittäjä-Ryssältä omia alueitaan palautellen jo yli 9000 km2 elokuun lopulta syyskuun puoleenväliin mennessä. Kiitos Ukraina ja sen kansa selkärankaisuudestanne!

Ukraina on edennyt nyt syyskuussa 2023 miehittäjä-Ryssältä omia alueitaan palautellen jo yli 9000 km2 elokuun lopulta syyskuun puoleenväliin mennessä. Kiitos Ukraina ja sen kansa selkärankaisuudestanne!

Ukraine is defending Europe against Russian warcriminal imperialism
https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com

Kansan tahto on selvä kaikissa maissa jotka ovat joutuneet miehittäjä-Ryssän kanssa tekemisiin. Viesti on aina: Sotarikollinen miehittäjä-Ryssä poistukoon kuolemaan omaan rikolliseen oblastiinsa.


Eduskuntavaaliehdokas Lehto Seppo Pirkanmaa 60 vuotta monipuolinen historioitsija yrittäjä kansakunnan asialla eduskuntaan tuellanne
https://eduskuntavaaliehdokas-Lehto-Seppo.blogspot.comSeppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa, eduskuntavaaleissa 2023 Isänmaan asialla, Miehitettyjen alueiden liitto Suomen ja Ukrainan askeleet yhdessä käy muidenkin miehittäjä-Ryssän sotarikoksista kärsivien kanssa.

----------
Seppo Lehto aitosuomalainen suursuomalainen aluepalautukset miehittäjä-Ryssältä kaikille foorumeille ja miehittäjä-Ryssä helvettiin loisimasta alueiltamme. 

60-v Seppo Lehto Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa monen alan osaaja pihatöistä metsätöihin yleissivitys enempi kuin ministereillä https://Lehto-Seppo-eduskuntaan.blogspot.com

Kansan tahto suomalaisilta: Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista eduskuntavaaleissa hakee lisää ehdokkaita yhteislistalle: https://valkoinen-tampere-vapaussota-1918.blogspot.com/

Osallistukaa eduskuntakuntavaaleissa Pirkanmaalla 2023 äänestykseen stalinismia ja mokutusta vastaan. 

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokkaana käytettävissänne.

Yhteydenotto: Vapaussoturi@gmail.com

6.12.2011 hakaristi Satakunnan lennosto

Ilmavoimien yleistunnus eduskuntavaaleissa eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehdon vaalitunnuksena


Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokkaanne eduskuntaan Pirkanmaalta valkoisempaa tulevaisuutta suomalaisille!
https://Valkoinen-tulevaisuus.blogspot.com
--------
----------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti